skip to Main Content

Odgoda nastupa Tomislava Golubana

Glazbeni nastupi svake subote u svibnju

U sklopu manifestacije “Proljeće u Karlovcu” u mjesecu svibnju organiziramo glazbene nastupe svaku subotu od 17 do 19 sati na šetnici uz Aquatiku.

Nažalost zbog loše vremenske prognoze i predviđenih padalina za ovu subotu 7. svibnju, odlučili smo ovaj prvi nastup odgoditi. Tako da ćemo moći uživati u blues glazbi u izvedbi našeg poznatog virtuoza na usnoj harmonici – Tomislava Golubana i benda na kraju ciklusa ovih nastupa, i to u prvu subotu u mjesecu lipnju, (4. lipnja).

A prije toga nam slijede tri subote sa glazbenim nastupima lokalnih bendova, i to prema ovom rasporedu:

  • 14.5. glazbeni nastup benda “The Gigsons”
  • 21.5. glazbeni nastup benda “Red House Americana band”
  • 28.5. glazbeni nastup benda “Nipplesi”.

Dođite i uživajte u posebnom ambijentu desne obale rijeke Korane uz modernu i nagrađivanu arhitekturu Aquatike te pogledom na Koranski slap.

Podsjetimo, u Aquatici smo pripremili edukativne radionice za djecu svake subote u travnju i svibnju od 11 do 12:30 sati na trgu Aquatike. U slučaju lošeg vremena, radionice se održavaju u prostoru akvarijske knjižnice.

Deatlje možete pronaći na našoj web stranici na linku: https://www.aquariumkarlovac.com/proljece-u-karlovcu-2/, a sva preostala proljetna događanja u gradu na 4 rijeke potražite na web stranici Turističke zajednice Grada Karlovca https://visitkarlovac.hr/proljece-u-karlovcu/ .

Uživajmo u Proljeću u Karlovcu uz raznovrsne edukativne radionice za najmlađe u jutarnjim terminima, a poslijepodne u glazbenim svirkama na otvorenom, uz šetnicu i obalu naše karlovačke ljepotice Korane.

Proljeće u Karlovcu

Podsjetimo, AQUATIKA je nastala u okviru projekta pod nazivom „SLATKOVODNI AKVARIJ I MUZEJ RIJEKA – KAQUARIUM“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013. u iznosu 36,2 mil. kn, a ukupna vrijednost projekta je 36,7 mil. kn.

KONTAKT ZA MEDIJE:

Ivana Kaleb Vuletić, dipl.oec.
voditeljica Službe za marketing/ Head of marketing department

Mob:                     +385 99 3763 703
Tel:                       +385 47 659 118
Email:                    ivana@aquariumkarlovac.com
Web:                      www.aquariumkarlovac.com

#VisitKarlovac

#AquariumKarlovac

Prijava na Aquatika Newsletter

Informirajte se o najnovijim događanjima iz naše ustanove.

Treba Vam više informacija prije posjeta?

Back To Top
×Close search
Search