skip to Main Content

Sponzori

Atlantic Grupa zaronila je ispod površine u tajanstveni riječni svijet i prepoznala vrijednost Aquatike – prvog slatkovodnog akvarija koji ne postoji nigdje u široj regiji, osim u srcu Hrvatske, okružen četirima rijekama.

Atlantic je kao generalni sponzor podržao ovaj veliki europski projekt koji omogućuje svojim posjetiteljima jedinstven doživljaj hrvatskih rijeka i jezera. Atlantic Grupa svake godine svojim uspješnim poslovanjem potvrđuje status vodećeg regionalnog distributera i jednog od vodećih proizvođača robe široke potrošnje u jugoistočnoj Europi. Kao ocean prilika svojim rastom poslovanja širi svijest o potrebi vlastitog utjecaja na unapređenje općih uvjeta u zajednici te na promociju raznih edukativnih, kulturnih i turističkih projekata kao što je i Aquatika.

HEINEKEN Hrvatska drži čvrsto drugo mjesto na hrvatskom tržištu piva. Tradicija proizvodnje piva u pivovari u Karlovcu seže u davnu 1854. godinu. Glavni brend je Karlovačko svijetlo pivo. Za njegovu proizvodnju koriste se sirovine vrhunske kvalitete među kojima je i ječam s hrvatskih polja. Pored Karlovačkog, kompanija u svom portfelju ima vrhunske proizvode koji će zadovoljiti ukuse odraslih ljubitelja piva u različitim prigodama. Kao odgovorna kompanija, HEINEKEN Hrvatska aktivno promiče odgovornu konzumaciju kroz različite aktivnosti kao što su Ja sam 18+ i Za odgovorno odrastanje mladih.

Tvrtka Mares donirala nam je set vrijedne ronilačke opreme, koju će djelatnici stručne službe koristiti u radu na održavanju akvarijskih bazena, te prilikom ronjenja u rijekama.

Neizmjerno smo zahvalni na donaciji koja nam je dodijeljena. Od otvorenja akvarija postalo je jasno kako je Aquatika, osim zbog jedinstvenog koncepta i bogatstva riječne flore i faune koji prikazuje, posjetiteljima, kao i predstavnicima turističkog sektora, zanimljiva i zbog kreiranja dodatnih sadržaja. Riječno ronjenje jedan je od turističkih potencijala za kontinentalni turizam, a upravo promocija prirodnih ljepota rijeka i jezera Hrvatske jedan je od naših osnovnih zadataka.

U našem radu poseban naglasak stavljamo upravo na brigu o okolišu i lokalnoj zajednici te na edukaciju djece i mladih. Mi u Aquatici želimo da najveća vrijednost našeg akvarija bude ta što ćemo putem turizma, znanosti i obrazovanja poučavati o biološkoj raznolikosti, kako bismo generacijama koje dolaze u baštinu ostavili prirodne ljepote naše zemlje.

Prijava na Aquatika Newsletter

Informirajte se o najnovijim događanjima iz naše ustanove.

Treba Vam više informacija prije posjeta?

Back To Top
×Close search
Search