skip to Main Content

Sponzori

Tvrtka Mares donirala nam je set vrijedne ronilačke opreme, koju će djelatnici stručne službe koristiti u radu na održavanju akvarijskih bazena, te prilikom ronjenja u rijekama.

Neizmjerno smo zahvalni na donaciji koja nam je dodijeljena. Od otvorenja akvarija postalo je jasno kako je Aquatika, osim zbog jedinstvenog koncepta i bogatstva riječne flore i faune koji prikazuje, posjetiteljima, kao i predstavnicima turističkog sektora, zanimljiva i zbog kreiranja dodatnih sadržaja. Riječno ronjenje jedan je od turističkih potencijala za kontinentalni turizam, a upravo promocija prirodnih ljepota rijeka i jezera Hrvatske jedan je od naših osnovnih zadataka.

U našem radu poseban naglasak stavljamo upravo na brigu o okolišu i lokalnoj zajednici te na edukaciju djece i mladih. Mi u Aquatici želimo da najveća vrijednost našeg akvarija bude ta što ćemo putem turizma, znanosti i obrazovanja poučavati o biološkoj raznolikosti, kako bismo generacijama koje dolaze u baštinu ostavili prirodne ljepote naše zemlje.

Back To Top
Search