skip to Main Content

Advent u Aquatici

Doživite čaroliju blagdana u jedinstvenom ugođaju jedinog slatkovodnog akvarija u Hrvatskoj.

U ovo posebno doba godine doživite čaroliju blagdana u atraktivno uređenom prostoru Aquatike – slatkovodnog akvarija Karlovac. Za sve naše posjetitelje pripremili smo nekoliko iznenađenja i pogodnosti, a to su:

  1. Doživite čaroliju božićnog ugođaja na trgu Aquatike uz atraktivnu foto točku za dijeljenje divnih blagdanskih uspomena.
  2. Iskoristite poseban popust od 20% na cijenu obiteljske ulaznice za vrijeme trajanja Adventa (28. studenog do 24. prosinca 2021.), te poklonite nezaboravno iskustvo tajanstvenog slatkovodnog svijeta svojim najdražima u blagdansko vrijeme, a čak i kao poklon za pod bor. Iskoristivost kupljenih ulaznica za poklon nije vremenski ograničena.
  3. Trebate ideju za božićni poklon? Imamo rješenje! Istražite posebnu ponudu domaćih božićnih proizvoda lokalnih obrtnika, domaćih radinosti, umjetnika i OPG-ova kojima možete dodatno obogatiti blagdanski ugođaj u svojem domu ili pak pokloniti svojim najdražima. Kupovinom ovih proizvoda potičete lokalno gospodarstvo.
  4. Doživite posebnu „Karlovačku božićnu priču“ u caffe baru Aquatike od 17. do 31. prosinca. Svaki posjetitelj uz naručenu kavu, čaj ili kuhano vino, dobit će Karlovačku božićnu priču – kutijicu u kojoj je medenjak u obliku zvijezde s otisnutim „Advent u Karlovcu“ te sa kratkom zanimljivom i poučnom pričom o Božiću, božićnim anegdotama, običajima, događajima Karlovca i drugim prigodnim informacijama (tekst: Morana Rožman). Bit će više priča, pa ih skupite sve.
  5. Posjetite izložbu „PLANKTON – divovi u kapljici vode“ u sklopu razgleda akvarija koja ima za cilj ukazati na važnost planktona koji je danas uglavnom nepoznanica većini ljudi, a glavna poruka govori o osnovnoj biologiji, ekologiji, bioraznolikosti i sistematici te se u drugom dijelu pretvara u približavanje zanimljivih i specifičnih vrsta planktona uz mnogobrojne zanimljivosti i zabavne činjenice. Izložba je aktualna sve do 31. siječnja 2022. godine.
  6. Osjetite blagdanski duh kroz posebnu ponudu zimskih napitaka u caffe baru Aquatika te nagradite svoje nepce atraktivnom rapsodijom okusa koji neodoljivo podsjećaju na najljepše doba godine.
  7. Sudjelujte u nagradnim natječajima na društvenim mrežama Aquatike te osvojite atraktivne nagrade. Pratite naše Facebook i Instagram profile za više detalja.

   

 1. Ove blagdane provedite sa svojim najdražima, doživite blagdansku atmosferu u Aquatici, slikajte se na foto točki, poklonite unikatne poklone iz akvarijske suvenirnice svojim najdražima te se pri tome odlično zabavite.Dođite i posjetite Advent u Aquatici te uživajte u blagdanskoj čaroliji i stvaranju nezaboravnih uspomena!
Back To Top
Search