skip to Main Content

Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na našoj web stranici: https://aquariumkarlovac.com. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. AQUATIKA smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama AQUATIKE smatraju se i sve pridružene stranice koje pripadaju domeni aquariumkarlovac.com.

AQUATIKA zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice https://aquariumkarlovac.com pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni aquariumkarlovac.com je prezentacija Javne ustanove AQUATIKA-SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC.

AQUATIKA se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

AQUATIKA nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

AQUATIKA ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice AQUATIKE ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama https://aquariumkarlovac.com smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, AQUATIKA i web stranica https://aquariumkarlovac.com ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

AQUATIKA polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici aquariumkarlovac.com. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Javna ustanova AQUATIKA-SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC).

Ukoliko smatrate da je AQUATIKA povrijedila vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, AQUATIKA se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.

Back To Top
Search