skip to Main Content

Event Centar

U posebnom ambijentu Aquatike – slatkovodnog akvarija Karlovac možete organizirati i vlastita događanja. Na raspolaganju su vam kongresna dvorana, edukacijska dvorana, knjižnica te prostor središnjeg trga.

Kongresna dvorana

Kongresna dvorana je multifunkcijska dvorana sa zasebnim ulazom. Posebnost dvorane su dva integrirana akvarija koja pružaju poseban doživljaj tijekom događanja. Dvorana je kapaciteta do 120 osoba u kino postavu. Oprema: platno, projektor, razglas, govornica, flipchart, 10 konferencijskih stolova, 120 stolica, wi-fi. Napomena: najam dvorane uključuje najam opreme, a ulaznice za razgled akvarija se naplaćuju zasebno. Moguće je unajmiti dvoranu bez ulaza u akvarijsku izložbu.

Cijena dnevnog najma je 199,08€ (1.500kn) (PDV uključen).

Edukacijska dvorana

Edukacijska dvorana sa zasebnim ulazom. Kapaciteta 50 osoba u kino postavu. Oprema: platno, projektor, razglas, flipchart, dječji drveni namještaj, wi-fi. Namještaj je moguće izvaditi i prostor prilagoditi potrebama događanja. Napomena: ulaznice za razgled akvarija nisu uključene u cijenu najma dvorane te se naplaćuju zasebno.

Cijena dnevnog najma je 132,72€ (1.000kn) (PDV uključen).

Knjižnica

Znanstvena knjižnica sa zasebnim ulazom, u kojoj trenutno gostuje Speleoteka – zbirka vrijednih knjiga o speleologiji od speleoloških društava grada Karlovca i okolice. Oprema: platno, projektor, flipchart, 3 velika stola, 15 stolica, wi-fi. Napomena: ulaznice za razgled akvarija se naplaćuju zasebno. Moguće je unajmiti čitaonicu bez ulaza u akvarijsku izložbu.

Cijena dnevnog najma je 165,90€ (1.250kn) (PDV uključen).

Trg

Središnji vanjski trg akvarijskog kompleksa je središnja točka akvarija prema kojoj su okrenute sve tri zgrade: akvarijska izložba, caffe bar i čitaonica, te uredi. Trg ima tri ulaza, od čega je najljepši onaj s kojeg se pruža predivan pogled na Koranski slap i Foginovo kupalište.

Na prostoru trga moguće je organizirati određene promotivne aktivnosti sukladno dogovoru.

Ponudu prostora za organiziranje vlastitih događanja u akvariju možete vidjeti u letku na linku

Back To Top
Search