skip to Main Content

Event Centar

U posebnom ambijentu Aquatike – slatkovodnog akvarija Karlovac možete organizirati i vlastita događanja. Na raspolaganju su vam kongresna dvorana i knjižnica te prostor središnjeg trga.

Kongresna dvorana

Kongresna dvorana je multifunkcijska dvorana sa zasebnim ulazom. Posebnost dvorane su dva integrirana akvarija koja pružaju poseban doživljaj tijekom događanja. Dvorana je kapaciteta do 80 osoba u kino postavu. Oprema: platno, projektor, razglas, govornica, flipchart, 10 konferencijskih stolova, wi-fi. Napomena: najam dvorane uključuje najam opreme, a ulaznice za razgled akvarija se naplaćuju zasebno. Moguće je unajmiti dvoranu bez ulaza u akvarijsku izložbu.

Cijena najma po satu iznosi 40,00 €, a cijena dnevnog najma je 200,00 € (PDV uključen).

Knjižnica

Znanstvena knjižnica sa zasebnim ulazom, u kojoj gostuje Zelena knjižnica – izdvojeni odjel Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ Karlovac sa knjigama na temu prirodoslovlja i ekologije, a u kojem organiziramo različita događanja u zajedničkoj koordinaciji.

Oprema: TV, flipchart, fiksni stol, 20 stolica, wi-fi. Napomena: ulaznice za razgled akvarija se naplaćuju zasebno. Moguće je unajmiti čitaonicu bez ulaza u akvarijsku izložbu i izvan radnog vremena Zelene knjižnice.

Cijena najma po satu iznosi 35,00 €, a cijena dnevnog najma je 170,00 € (PDV uključen).

Trg

Središnji vanjski trg akvarijskog kompleksa je središnja točka akvarija prema kojoj su okrenute sve tri zgrade: akvarijska izložba, caffe bar i čitaonica, te uredi. Trg ima tri ulaza, od čega je najljepši onaj s kojeg se pruža predivan pogled na Koranski slap i Foginovo kupalište.

Na prostoru trga moguće je organizirati određene promotivne aktivnosti sukladno dogovoru.

Back To Top
Search