skip to Main Content

Advent u Aquatici

Advent-u-Aquatici

Aquatika već tradicionalno nudi poseban program povodom nadolazećih blagdana pod nazivom “Advent u Aquatici”.

Pripremili smo raznolike aktivnosti, od mistične izložbe, buvljaka zimske opreme, kreativne radionice za odrasle, zabavne radionice za djecu te natjecanja u najboljim božićnim kolačima.

Program započinje otvorenjem izložbe 30. studenog “Uhvati maglu objektivom” koja je rezultat foto-natječaja u sklopu Fog festival, a može se posjetiti u sklopu razgleda akvarija.

Potom vas pozivamo da sudjelujete u Buvljaku zimske opreme 9. prosinca od 10-13 sati na trgu Aquatike, pri čemu možete donijeti sve što vam ne treba od zimske opreme i plasirati po simboličnim cijenama, a možda nađete nešto povoljno za sebe ili svoje najdraže. Namjera je upozoriti javnost da ponovnom upotrebom predmeta možemo znatno doprinijeti smanjenju količine otpada, ali i dati građanima priliku za povoljnu kupnju i čišćenje svojih spremišta.

Nakon toga vam donosimo dašak japanske kulture u vidu zanimljive radionice Furoshiki metode zamatanja poklona uz prigodnu degustaciju sake-a. Upravo zato je radionica namijenjena za punoljetne osobe (18+) uz prethodnu prijavu putem maila: info@aquariumkarlovac.com ili telefonom na 047 659 112.

Zatim donosimo najslađe natjecanje u najboljim božićnim kolačima. Polučeni odličnim odazivom prošle godine, pozivamo sve zasinteresirane da donesu svoje ukusne kolače, jer vas očekuju bogate nagrade naših sponzora: Žitoproizvod d.d., Restoran Kvaka, IGOR Limited Edition (Vestimenta d.o.o.) i naravno Aquatike. Kolače se može donijeti u Caffe bar Aquatika u subotu 16.12. od 8 do 10 sati, a proglašenje najboljih bit će u 11:30 sati. Nakon proglašenja najboljih, kolače će se moći degustirati.

Prijave za sudjelovanje na natjecanju možete poslati na e-mail: info@aquariumkarlovac.com ili nazvati na tel. 047 659 112.

I za kraj ćemo se odlično zabaviti sa najmlađima na edukativnoj radionici izrade eko ukrasa za djecu u kupoli u promenadi. Dovedite svoje najmlađe da se zabave s nama i kući ponesu prigodne unikatne ručno izrađene eko ukrase.

Program:

  • 30.11.2023. – 15.1.2024. –  izložba “Uhvati maglu objektivom” – selekcija foto natječaja u sklopu Fog festivala u dvorani Aquatike
  • 9.12.2023. od 10 do 13 sati – buvljak zimske opreme na trgu Aquatike
  • 9.12.2023. u 15 sati – kreativna radionica za odrasle – Furoshiki metoda umatanja poklona uz degustaciju sakea (za publiku 18+ godina)
  • 16.12.2023. u 11:30 sati – natjecanje u božićnim kolačima
  • 16.12. u 11 sati – zabavna radionica za djecu izrade eko ukrasa, u kupoli na promenadi,
  • 23.12. 10 sati u Zelenoj knjižnici čitanja priče”Božićna jelka” Julie Donaldson + radionica za djecu (izrađivanje pop-up božićne čestitke s motivom jelke iz slikovnice)

Svi naši programi besplatni su za posjetitelje.

Jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj tijekom Adventa u Karlovcu radi svakoga dana od 9 do 17 sati, a posjetiteljima pruža jedinstven doživljaj riječnog svijeta upravo u Karlovcu, gradu na četiri rijeke.

Događanje podupiru: TZ Karlovac, Grad Karlovac, Žitoproizvod d.d., Restoran Kvaka, IGOR Limited Edition (Vestimenta d.o.o.), Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac.

Back To Top
Search