skip to Main Content

Aquatika sudjeluje u projektu e-Dječja kartica

Aquatika sudjeluje u projektu e-Dječja kartica – Mudrica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade

mudrica_970x250px_01

Središnji ured za demografiju i mlade provodi poticajne obiteljske i populacijske mjere, a neke od njih su potpore i olakšice roditeljima.
Mudrica je novi projekt Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a riječ je o aplikaciji za mobilne uređaje (iOS i Android) koja je namijenjena roditeljima, a čije korištenje omogućava pogodnosti ili popuste na proizvode ili usluge s dogovorenim partnerima, u suradnji s javnim i privatnim sektorom.

Aquatika je prepoznala važnost ovakvog projekta te se vrlo rado uključila u provedbu istog. Upravo iz razloga što obitelji čine veliki dio ukupnih posjetitelja akvarija, ovakva pogodnost je itekako dobrodošla. U Aquatici je provedba ovog projekta zamišljena kao pogodnost za obitelji s više djece. Uz kupljenu obiteljsku ulaznicu, omogućen je besplatan ulaz za svu djecu iz jedne obitelji, neovisno o broju djece te obitelji. Aplikacija kreće u upotrebu od ponedjeljka 21. prosinca 2020. godine.
Aplikacija je povezana sa sustavom e-Građani te svoju e-Dječju karticu – Mudricu možete zatražiti na e‑Građani. Širok spektar sudionika i popusta iz kulturnog, gospodarskog, zdravstvenog, sportskog i drugih područja čeka na vas.

Istražite bogatstvo tajanstvenog riječnog svijeta i zaronite s nama ispod površine!

Back To Top
Search