skip to Main Content

Gdje se mogu jesti jela od riba u Karlovcu?

10 karlovačkih restorana pripremilo bogatu ponudu jela od riba

Turistička zajednica grada Karlovca i ovo proljeće provodi promotivnu kampanju na vlastitim digitalnim kanalima u cilju pozicioniranja Karlovca kao kvalitetne gastro destinacije i stvaranja dodatnog motiva za posjet našem gradu.

U gradu na četiri rijeke, najprirodnije i najlogičnije jelo je, naravno, jelo od ribe. Karlovčani vole sve u vezi riba, od pecanja do pripreme ribe u kuhinji. A kako ljubav ide kroz želudac, početkom proljeća uvodimo vas u našu gastronomsku riblju čaroliju i otvaramo novo poglavlje ljubavi prema Karlovcu.

Ovog proljeća, naši sjajni ugostiteljski objekti nude vam neodoljive kombinacije ribljih jela, od juhe do salate, od ribe na žaru do filea u pivskom tijestu, slatkovodne, ali i morske specijalitete. Pripremite se za bogatstvo okusa u gradu na četiri rijeke i istražite sjajnu ponudu jela od ribe. https://visitkarlovac.hr/jela-od-ribe/

U kampanju je uključeno 10 karlovačkih restorana: bistro Palma, restoran Dobra, restoran Lovački rog, restoran M 90, restoran Kristal, restoran Kvaka, restoran Pod starimi krovovi, restoran Tempo te konobe Kostanjac i Črni kos.

Ponuda će biti na menijima restorana sve do Uskrsa pa nakon obilaska karlovačkih atrakcija svakako posjetite naše  ugostiteljske objekte, istražite okuse i upoznajte vrhunsko umijeće naših chefova.

#visitkarlovac

Back To Top
Search