skip to Main Content

Godišnje ulaznice za akvarij

AQUATIKA – SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC omogućuje svojim posjetiteljima istinski doživljaj tajanstvenog riječnog svijeta, bogatstvo flore i faune hrvatskih rijeka i jezera te cjelokupne priče o rijeci od njezina izvora do ušća. Raspored bazena u akvariju prati tok tipične krške rijeke, pružajući detaljan, zanimljiv, poučan i uzbudljiv pogled u čudesan slatkovodni svijet.

Kako bi što više približili riječni svijet svojim posjetiteljima, koji velikim dijelom čine obitelji s djecom, u ponudi imamo godišnje obiteljske ulaznice po atraktivnim cijenama. Usporedbe radi, jednokratna obiteljska ulaznica za akvarij iznosi 120 kn, dok je godišnja obiteljska ulaznica samo 250 kn. To znači da se isplati u samo dva posjeta akvariju.

Promatranje rijeke i riba u umirujućem ambijentu akvarija uvelike doprinosi unutarnjem miru te rezultira većom povezanošću sa prirodom, a ujedno nudi i edukativnu notu. Upravo zato djeca obožavaju posjetiti akvarij i naučiti mnoge zanimljivosti o riječnim ribama. Najatraktivnije su svakako jesetre koje svojim izgledom podsjećaju na morske pse, a zanimljivo je da su starije od doba dinosaura! Nevjerojatno, zar ne?

Stoga iskoristite ovu ponudu i kupite godišnju obiteljsku ulaznicu te razveselite svoju obitelj posjetom akvariju kad god poželite!

Back To Top
Search