skip to Main Content

Izbor najboljih božićnih kolača u Aquatici

Izbor najboljih božićnih kolača u Aquatici

U Aquatici će u subotu 17. prosinca prijepodne biti održan Izbor najboljih božićnih kolača, gdje će po kategorijama biti izabrani najbolji božićni keksi, makovnjače i orahnjače te kuglofi!

Pozivamo sve zainteresirane da svoje najbolje kolače i kekse iz navedenih kategorija donesu na izložbu kako bi prezentirali svoju vještinu i običaje svog kraja. Za svakog sudionika izložbe pripremili smo prigodan poklon i zahvalnicu, a žiri u sastavu: gđa Marina Kružić – suradnica u praktičnoj nastavi Kuharstva u Trgovačko-ugostiteljskoj školi Karlovac, Igor Dobranić – modni dizajner, Marina Burić – direktorica TZ Karlovac i Margarita Maruškić Kulaš – ravnateljica Aquatike, izabrat će i nagraditi najbolji kuglof, najbolju makovnjaču i orahnjaču te najbolji božićni keks.

Nakon proglašenja najboljih, kolače će se moći degustirati. Kolače se može donijeti u Caffe bar Aquatika u subotu 17.12. od 8 do 10 sati, a proglašenje najboljih biti će u 11:30.

Prijave za sudjelovanje na izložbi možete poslati na e-mail: info@aquariumkarlovac.com ili nazvati na tel. 047 659 112.

U Aquatici – slatkovodnom akvariju Karlovac posjetitelji u sklopu razgleda akvarijske izložbe mogu razgledati i božićno – novogodišnju izložbu “Svim na Zemlji mir, veselje” s predmetima vezanim uz proslavu Božića iz zbirki karlovačkog kolekcionara Alena Pajtaka. Izložba je postavljena od 22. studenog 2022. do 2. veljače 2023. godine.

Jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj tijekom Adventa u Karlovcu radi svakoga dana od 9 do 17 sati, a posjetiteljima pruža jedinstven doživljaj riječnog svijeta upravo u Karlovcu, gradu na četiri rijeke.

Događanje podupiru: TZ Karlovac, Grad Karlovac, Žitoproizvod d.d., IGOR Limited Edition (Vestimenta d.o.o.), Srakovčić d.o.o., Trgovačko -ugostiteljska škola Karlovac.

Zasladimo ove blagdane zajedno!

Back To Top
Search