skip to Main Content

Noć u akvariju – Zvjezdano ljeto u Aquatici

Noć u akvariju – Zvjezdano ljeto u Aquatici

Pridružite nam se na Noći u akvariju!

Datum: 12. srpnja
Vrijeme: 19:00 – 24:00
Mjesto: Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac

Povodom rođendana Grada Karlovca, pozivamo sve sugrađane i posjetitelje grada na poseban događaj u sklopu manifestacije Zvjezdano ljeto. Noć prije velikog rođendanskog slavlja, 13. srpnja, Aquatika otvara svoja vrata za sve vas s BESPLATNIM ulazom od 19:00 do 24:00 sata!

Što vas očekuje?

Nova evolucijska infografika: Istražite našu akvarijsku izložbu i upoznajte se s nastankom riba i njihovom evolucijom kroz atraktivne prikaze i informativne materijale.

Gostujuća izložba “Vijesti iz prapovijesti”: Otputujte u prošlost i saznajte zanimljive detalje o životu krapinskih neandertalaca, dinosaura i ostalih neobičnih bića na Zemlji u edukacijskoj dvorani.

Izložba “Životi oblikovani vodom”: Posjetite kongresnu dvoranu i otkrijte fascinantne priče o povezanosti ljudi i rijeka iz oka regionalnih fotografa.

Na kraju posjetite akvarijsku suvenirnicu te pronađite nešto za sebe ili drage osobe u mnoštvu unikatnih proizvoda na temu slatkovodnog života i grada Karlovca od lokalnih obrtnika, umjetnika, OPG-ova i domaćih radinosti. Kupovinom naših suvenira potičete lokalno gospodarstvo.

Provedite nezaboravnu večer uz bogat edukativni program i posebne izložbe. Ne propustite priliku za zabavu i učenje pod zvjezdanim nebom Karlovca!

Dođite i istražite tajne slatkovodnog svijeta s nama!

  • Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac
    Adresa: Ulica Branka Čavlovića Čavleka 1a

Vidimo se 12. srpnja!

Back To Top
Search