skip to Main Content

Popust za posjetitelje Aquatike i Speleona

Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac i Speleon – centar podzemne baštine provode zajedničku promotivnu akciju.

Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac i Speleon – centar podzemne baštine provode zajedničku promotivnu akciju pri kojoj posjetitelji jedne ustanove ostvaruju popust od čak 50% na individualne ulaznice za drugu ustanovu.
Vrijeme trajanja ove promocije je od 2. siječnja do 29. veljače 2024. godine.
To znači da će svi posjetitelji koji posjete Aquatiku u ovom periodu dobiti kupon sa kojim ostvaruju navedeni popust u Sepelonu. I obrnuto, svi posjetitelji Speleona će u ovome periodu dobiti kupon sa kojim ostvaruju dotični popust u Aquatici.

Na ovaj način ove dvije ustanove žele omogućiti svojim posjetiteljima povoljnije uživanje u obiteljskim izletima te potaknuti ih da istraže tajanstveni slatkovodni svijet, kao i svijet podzemne baštine.

Ove zimske praznike planirajte posjetiti Speleon u Rakovici, kao i Aquatiku – slatkovodni akvarij Karlovac, i to po sniženim cijenama individualnih i obiteljskih ulaznica. Provedite zanimljiv, edukativan i zabavan dan u druženju sa svojim najdražima te saznajte mnoge tajne naše bogate podzemne baštine, kao i tajne koje krije slatkovodni svijet.

Back To Top
Search