skip to Main Content

Aquatika na Štrudlafestu

Aquatika na Štrudlafestu

Nakon Dana piva, slijedi nam najslađa manifestacija – Štrudlafest u Jaškovu od 2. do 4. rujna.

Vikend će biti prepun događanja, koncerata i radionica, uz već poznate programe: štrudla by bike, štrudla by boat i po prvi puta štrudla by horse, uz bogati dječji kutak. Detaljan program pronađite na https://strudlafest.com/program/.

Aquatika i ove godine sudjeluje u Štrudlafestu, a ovaj puta u vidu edukativne radionice za djecu „Tko se nije skrio? – mimikrija“, i to u nedjelju 4. rujna s početkom u 11 sati u dječjem kutu.

Cilj radionice je upoznati djecu s mimikrijom u životinjskom svijetu, objasniti svrhu, važnost i načine mimikrije. Slikama pokazati primjere mimikrije. Djeca će pokušati sami pronaći i prepoznati na slici skrivenu životinju u prirodi.

Nadalje, u kreativnom dijelu radionice djeca će različitim likovnim tehnikama izrađivati prikaz mimikrije životinje u prirodi.

Osim toga, djeca će uz pomoć edukatorice izrađivati od origami papira različite oblike vodenih životinja koje mogu ponesti sa sobom za uspomenu.

Ovog vikenda svi u Jaškovo na najfinije štrudle, a ujedno se dobro zabavite uz raznolik program za sve – velike i malene! Vidimo se!

Back To Top
Search