skip to Main Content

Aquatika i Turistička zajednica grada Karlovca organiziraju “Subotom na Koranu”

Aquatika i Turistička zajednica grada Karlovca organiziraju “Subotom na Koranu”

Vođeni odličnim uspjehom prošlogodišnjeg koncepta animacije za naše sugrađane i sve posjetitelje u rujnu, Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac zajedno sa Turističkom zajednicom grada Karlovca ponovno organizira događaje pod nazivom „Subotom na Koranu“.

Radi se o tri subote u rujnu, i to 10., 17. i 24. rujna u vremenu od 16 do 19 sati. Sve posjetitelje očekuje odlična animacija na otvorenom uz raznovrsne aktivnosti kao što su vožnja kajakom, streličarstvo, dva badminton terena, hammoc park između jablanova, dnevni boravak s didaktičkim igračkama i camping park te slack line traka. A osim toga, bit će tu i edukacijskih aktivnosti uz digitalne sadržaje (holograme), pri čemu će naši vodiči upoznati sve posjetitelje sa određenim vrstama životinja koje žive u rijeci i uz rijeku te sa Natura 2000 ekološkom mrežom, čiji je rijeka Korana dio.

U rujnu si rezervirajte subote poslijepodne za boravak uz rijeku Koranu i Aquatiku, a pri tome se educirajte i zabavite sa zanimljivim digitalnim sadržajima te isprobajte raznovrsne aktivnosti na otvorenom.

Manifestacija: “Subotom na Koranu”

Termini: 10.9.; 17.9.; 24.9. (3 subote)

Vrijeme održavanja: 16-19 h

Program:

  • Animacijske aktivnosti na obali Korane 16-19 h
    • raznovrsne aktivnosti na otvorenom: vožnja kajakom po rijeci Korani, streličarstvo, dva badminton terena, hammoc park između jablanova, dnevni boravak s didaktičkim igračkama i camping park te slack line traka
  • Edukacijske aktivnosti “Susret s rijekom” 16-19 h
    • edukacija posjetitelja uz pomoć dva holograma o životinjama koje žive u rijeci i uz rijeku te o Natura 2000 ekološkoj mreži

Ovim digitalnim hologramima nastojimo približiti iskustvo doživljaja rijeke, a kako je važno boraviti što je moguće više vani na otvorenom, organizirali smo različite atraktivne aktivnosti na otvorenom. Stoga dođite i iskoristite lijepo vrijeme za uživanje u raznim aktivnostima uz rijeku Koranu i najljepšu vizuru našeg grada.

Vidimo se subotom na Korani!

Back To Top
Search