skip to Main Content

Čitanje priče u Zelenoj knjižnici 9. ožujka

Pozivamo vas i ovu subotu, 9. ožujka, u 10 sati u Zelenu knjižnicu na pričaonicu na kojoj ćemo čitati slikovnicu “Izlet” nagrađivanog autora i ilustratora Petea Oswalda.

Nakon priče slijedi i kratka kreativna aktivnost za djecu.

Slikovnica Izlet govori o danu koji otac i sin zajedno provode u prirodi. Odlaze na planinarenje i ondje doživljavaju brojne pustolovine koje će im ostati u trajnom sjećanju i koje ih, što je još važnije, još dublje povezuju.

Zelena knjižnica je zajednički projekt Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac i Aquatike. Funkcionira kao izdvojeni odjel knjižnice, smještena u Aquatici. Usluge Zelene knjižnice namijenjene su djeci, učenicima, studentima, znanstvenicima, turistima te lokalnom stanovništvu s ciljem razvijanja svijesti o iznimnoj biološkoj raznolikosti te edukacijama kroz literaturu i aktivnosti. Sve aktivnosti provode knjižničari, djelatnici Aquatike te vanjski predavači.

Dođite u Zelenu knjižnicu u Aquatiku – slatkovodni akvarij Karlovac i potaknite ljubav prema čitanju kod djece te probudite njihovu kreativnost na našim radionicama.

Vidimo se subotama u Zelenoj knjižnici!

Back To Top
Search