skip to Main Content

Dani piva u Karlovcu

Dani piva u Karlovcu

Dođite u Karlovac od 26. do 30. kolovoza i posjetite najpoznatiji hrvatski festival piva i gastronomije.

Uživajte u izvrsnoj glazbi, odličnom pivu, bogatoj ponudi hrane i budite dio priče koja traje već više od tri desetljeća.

Dani piva Karlovac najpoznatiji su i najdugovječniji hrvatski festival piva i gastronomije te prestižni glazbeni festival s tradicijom koja je započela još davne 1984. godine.

Ove godine očekuju vas neka od najvećih glazbenih imena hrvatske scene koji će tijekom pet toplih kolovoških noći dodatno „zagrijati“ atmosferu. Detaljan program možete pronaći na  https://danipiva.net/program/, a evo pregleda po danima na glavnoj pozornici:

Za vrijeme trajanja festivala, ulice, parkovi i perivoji povijesne karlovačke „Zvijezde“ postaju pozornice, restorani, barovi i trgovine koje tijekom pet dana trajanja posjeti više desetaka tisuća posjetitelja i turista.

Zahvaljujući raznolikosti i bogatstvu sadržaja, ljubaznim domaćinima te jedinstvenoj lokaciji održavanja, Dani piva su manifestacija koja Karlovac postavlja na festivalsku kartu turističke ponude Hrvatske.

Neka Dani piva budu i tvoja destinacija za najbolji pozdrav ljetu. Kad ideš na pivo, dođi u Karlovac!

Dani piva spoj su vrhunskog piva, fine hrane, odlične zabave i izvanredne glazbe. Vidimo se u Karlovcu od 26. do 30 kolovoza!

Back To Top
Search