skip to Main Content

Suvenirnica Aquatike i Muzeja grada Karlovca na Danima piva

Najveća pivska manifestacija u Hrvatskoj održat će se od 26. do 30. kolovoza, a sve Karlovčane i naše goste očekuju brojni izvođači, vrhunsko pivo i bogata gastronomska ponuda uz odličnu zabavu.

Na predstojećoj manifestaciji Dani piva gradske ustanove Aquatika-Slatkovodni akvarij Karlovac i Muzeji grada Karlovca ponovno će posjetiteljima manifestacije predstaviti zajedničku suvenirnicu u kojoj će se prodavati suveniri s motivima Dana piva, ali i prigodni suveniri s motivima Karlovačkog piva i grada Karlovca. Suvenirnica će se nalaziti na Šetalištu dr. Franje Tuđmana i radit će svaki dan trajanja Dana piva od 18 do 24 sata.

Obje ustanove uspješno surađuju s lokalnim proizvođačima suvenira, umjetnicima, obrtnicima i kreativcima, koji neumorno stvaraju raznolike predmete koji će kasnije posjetitelje našega grada podsjećati na Karlovac i na našu najpoznatiju pivsku manifestaciju.

Ove godine Aquatika je u suradnji s Karlovačkim pivom pripremila novu ponudu retro suvenira. U ponudi su majice, pregače, platnene torbe, podmetači i staklene krigle s motivima karlovačkih Dana piva. Količine su ograničene, a cijene pristupačne, tako da će svaki ljubitelj Dana piva moći kući ponijeti podsjetnik na ovu omiljenu karlovačku manifestaciju.

Za dizajn ovih posebnih suvenira ponovno je bila angažirana nezavisna karlovačka umjetnica i kreativka Anđela Žapčić (umjetničkog imena Tally Rayne Adams). Podsjetimo, oslikavala je murale, autorski realizirala različite umjetničke projekte i pokrenula karlovačku umjetničku platformu F12, a za ovogodišnje je Dane piva osmislila novi motiv karlovačkih Dana piva koji možete pronaći na ovim suvenirima.

Dizajn duhovitih podmetača za čaše izradio je  Nik Titanik, prvi hrvatski studio specijaliziran za izradu ilustracija i karikatura. Tema motiva  su tradicija, druženje, karlovačke sirene te, naravno, Karlovačko pivo.

Muzeji grada Karlovca ponudit će suvenire s prepoznatljivim motivom “Zlatke” te s motivom poznatog muzejskog predmeta i omiljenog karlovačkog prijevoznog sredstva – bicikla.

Posjetite ovu jedinstvenu suvenirnicu na Danima piva i kupite originalne karlovačke suvenire te na taj način potaknite lokalne umjetnike!

Back To Top
Search