skip to Main Content

EKO PUB KVIZ u Aquatici povodom Europskog tjedna održivog razvoja

U sklopu Europskog tjedna održivog razvoja, Aquatika organizira zanimljivi EKO PUB KVIZ.

Kako bismo potaknuli javnost na razmišljanje o ekologiji i životu pod vodom općenito, s poznatim karlovačkim kvizašem Darkom Liscem odlučili smo organizirati poseban EKO PUB KVIZ. Zanimljivim i zabavnim kviz pitanjima obuhvaćamo 3 globalna cilja održivog razvoja, a to su: zaštita klime, očuvanje vodenog svijeta i očuvanje života na Zemlji.

Sudjelovanje je besplatno za sve ekipe, a prijave je potrebno napraviti putem maila na info@aquariumkarlovac.com. Kviz će se održati na terasi Caffe bara Aquatika, a u slučaju lošeg vremena u prostoru Caffe bara.

Tri najbolja tima osvojit će vrijedne nagrade, koje je osigurao sponzor Karlovačko.

Osim kviza, povodom Europskog tjedna održivog razvoja, Aquatika također organizira i druge aktivnosti:

  1.  u subotu 24. rujna dvije edukativne radionice za djecu na trgu i u knjižnici Aquatike od 10 do 12 sati
  2.  u nedjelju 25. rujna
    a. 16-19 h sportsko zabavne aktivnosti na obali Korane
    b. 18:30-20:30 h EKO PUB KVIZ s Darkom Liscem , Caffe bar Aquatika

EDUKATIVNE RADIONICE ZA DJECU, subota, 24. rujna od 10 do 12 sati

Ovim radionicama obuhvaćamo globalni cilj održivog razvoja – očuvanje vodenog svijeta. Za radionice nije potrebna prethodna prijava, a održat će se u knjižnici Aquatike.

Radionice su prilagođene različitim uzrastima djece, tako da je jedna za djecu predškolskog uzrasta, a druga za djecu nižih razreda osnovne škole.

Radionica 1. (predškolski uzrast) – IZRADA MOZAIKA OD STARIH ČEPOVA

Radionica 2. (niži razredi osnovne škole) – IZRADA SLATKOVODNOG AKVARIJA OD KOLAŽ PAPIRA

 

Europski tjedan održivog razvoja usredotočuje se na lokalne projekte održivosti te mnogim ljudima diljem Europe donosi svijest o pitanjima održivosti.

Ova inicijativa ima za cilj poticati i stvarati vidljive aktivnosti, projekte i događaje koji promiču održivi razvoj i Globalne ciljeve održivog razvoja (GCOR, a više o tim ciljevima možete pronaći na ovom linku).

Aquatika sudjeluje u obilježavanju EUROPSKOG TJEDNA ODRŽIVOG RAZVOJA

Osim sudjelovanja u Tjednu održivog razvoja, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom Grada Karlovca za mjesec rujan, Aquatika provodi program „Subotom na Koranu“. Radi se o raznovrsnoj sportskoj animaciji na otvorenom tri subote u rujnu. Dvije smo već odradili, sada nam je preostala još posljednja u nizu, 24. rujna u vremenu od 16 do 19 sati. Mjesto radnje je podno Aquatike uz desnu obalu rijeke Korane, pri čemu je zabava sa zanimljivim sadržajima zagarantirana.

Veselimo se vašem dolasku!

Back To Top
Search