skip to Main Content

Likovni natječaj „Naj crtež Aquatike“

Povodom Dječjeg tjedna koji se ove godine obilježavao od 5. do 11. listopada, Aquatika je organizirala likovni natječaj pod nazivom „Naj crtež Aquatike“.

U vrtićima, školama i kod kuće djeca su proizvoljnom tehnikom nacrtala Aquatiku, kako ju oni vide te što posebno vole u našem akvariju.

Na natječaj je pristiglo čak 125 radova iz karlovačkih osnovnih škola, vrtića i dječjeg odjela Gradske knjižnice Ivan Goran Kovačić. Svaki rad je jedinstven i prekrasan na svoj način te je bilo vrlo teško odlučiti koji radovi su najbolji.

No, morali smo odabrati najbolje radove i odlučili smo da su to oni iz Osnovne škole Grabrik, iz razreda 4.d pod mentorstvom učiteljice Snježane Pletikosić.

Ovih 10 radova je osvojilo poseban poklon paket Aquatike kao zahvalu za sudjelovanje i nagradu za izniman trud i maštu.

Veliko hvala svim učenicima i učiteljicama koji su sudjelovali u našem likovnom natječaju te time obogatili naš prezentacijski sadržaj. Radovi su izloženi te ih svi posjetitelji mogu razgledati prilikom posjete akvariju.

Dječja mašta je divna i idealno ispunjava svaki prostor radošću, živahnosti i srećom. A mi u Aquatici smo sretni što dio te mašte ispunjava i naš prostor.

Back To Top
Search