skip to Main Content

Ljetna škola Aquatike

Aquatika i ovo ljeto organizira ljetnu školu sa vrlo aktualnim, zanimljivim temama, prilagođenim dječjem uzrastu uz vrlo aktivne planirane aktivnosti i radionice.

Program je namijenjen osnovnoškolskom uzrastu nižih razreda, od prvog do petog razreda. Svaki dan obrađuje se određena tema uz demonstrativnu i aktivnu radionicu. Teme su sljedeće: stanovnici naših rijeka, čudesni svijet biljaka, ekologija, oblaci i voda života.

Svaki dan predviđena je jedna radionica, uz stručni obilazak akvarija i hranjenje koi šarana, do obilaska šetnice uz promatranje ptica i tragova životinja, opažanje biljaka, te šetnje do rijeke Korane i učenje o vodotoku, obalama i riječnom koritu. Svaki dan je predviđena pauza za užinu, uz odmor i igre na otvorenom (školica; crna kraljica; care, care gospodare koliko je sati?; dan – noć, i slično).

Broj polaznika je ograničen na najviše 20 djece. Program traje 5 radnih dana, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 9:00 do 12:30 sati. Program će se održati u dva termina, jedan nakon završetka školske godine, a drugi tik prije početka nove školske godine, točnije:

  • od 26. lipnja do 30. lipnja, i potom
  • od 28. kolovoza do 1. rujna 2023.

Mjesto održavanja je knjižnica Aquatike, akvarijski postav, akvarijski trg, šetnica i desna obala rijeke Korane. Svaki dan polaznicima će biti osiguran sok i kroasan.

U program je uključena ulaznica za akvarij, stručno vođenje kroz akvarijski postav, stručno vođenje šetnicom, kao i svi potrebni materijali za provođenje radionica te okrjepa u vidu soka i kroasana. Cijena po djetetu iznosi 35,00 €.

Svaki polaznik treba se prijaviti na mail: info@aquariumkarlovac.com ili putem telefona na info pult 047/659-112 do 21. lipnja za prvi termin, i do 23. kolovoza za drugi termin ljetne škole.

Pozivamo sve zainteresirane da prijave djecu kako bismo im omogućili aktivne ljetne praznike, a ujedno ih naučili nečemu novom i zanimljivom.

Veselimo se prenošenju znanja na naše najmlađe jer na njima svijet ostaje.

Back To Top
Search