skip to Main Content

Novi audio vodiči na stranim jezicima

Novi audio vodiči na stranim jezicima

Mi u Aquatici – slatkovodnom akvariju Karlovac redovito pratimo trendove, želje i potrebe naših posjetitelja te im se prilagođavamo, kako bi svi naši posjetitelji mogli maksimalno uživati u priči o rijeci, od njezina izvora do ušća i tako dobiti mnogobrojne informacije i zanimljivosti o raznim vrstama riba.

Doživljaj našeg akvarija je daleko bolji kada vas vodi stručni vodič te ispriča cjelokupnu priču o rijeci i njezinim stanovnicima. Ova usluga je u pravilu za grupne posjetitelje. A upravo kako bismo taj doživljaj omogućili i individualnim posjetiteljima, prošle godine smo uveli audio vodiče na tabletima. Dosada smo imali tu uslugu na hrvatskom i englekom jeziku, a od danas (20. ožujka) omogućili smo tu uslugu na njemačkom i na slovenskom jeziku.

Za ova dva strana jezika odlučili smo se iz razloga što nas u strukturi stranih posjetitelja najviše posjećuju upravo posjetitelji iz Njemačke i Slovenije (sa 19% i 14%, odnosno zajedno čine čak 33% u ukupnoj strukturi stranih posjetitelja).

Osim toga, u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Karlovca redovito pratimo turističke pokazatelje, koji nam govore u prilog ovim podacima.

Veselimo se reakcijama naših posjetitelja na nove jezike na audio vodičima te njihovom još boljem doživljaju cjelokupnog slatkovodnog svijeta.

Back To Top
Search