skip to Main Content

Ponovno smo otvoreni!

Nakon 42 dana Aquatika otvara vrata posjetiteljima uz radno vrijeme od 10 do 17 sati

Javna ustanova Aquatika u ponedjeljak, 27. travnja 2020.godine nakon 42 dana karantene otvara svoja vrata posjetiteljima. Obilazak akvarija biti će organiziran uz poštivanje svih propisanih mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Radno vrijeme akvarija u prvoj fazi biti će od ponedjeljka do subote od 10 do 17 sati, uz ograničenje broja posjetitelja koji istovremeno mogu boraviti u akvariju na najviše 50 osoba. Ograničenje broja osoba izračunato je prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u odnosu na površinu prostora u kojem se zadržavaju posjetitelji. Tijekom boravka u akvariju razgledavati se može uz održavanje preporučenog razmaka od 2 metra, isključivo za individualne posjetitelje.

Maksimalna zaštita zdravlja posjetitelja i djelatnika osigurati će se korištenjem zaštitne opreme i dezinfekcijskih sredstava, te pojačanim prozračivanjem prostora. Na ulazu u akvarij obavezno je dezinficirati ruke sredstvima za suho pranje ruku, a tijekom razgleda strogo je zabranjeno dodirivati površine.

Kvake i rukohvati te ostale površine koje se često dodiruju redovito će se čistiti dezinfekcijskim sredstvima.

Posjetitelji tijekom razgleda mogu koristiti besplatan audio vodič kojem pristupaju s vlastitim pametnim mobitelima.

Preporučuje se plaćanje karticama, a kako bismo naše posjetitelje potaknuli na takav način plaćanja, odobravamo popust od 5% na iznos kupovine.

Grupne posjete, rezervacije prostora i korištenje dječjih igrališta trenutno nije moguće ostvariti. Ugostiteljski objekt ne radi, a njegova ponovna aktivacija planira se za 11.svibnja. Boravak posjetitelja na akvarijskom trgu moguć je uz korištenje razmaka od 2 metra.

Veselimo se ponovnom dolasku naših posjetitelja.

Back To Top
Search