skip to Main Content

Pričaonica i radionica u Zelenoj knjižnici 8. lipnja

Pričaonica i radionica u Zelenoj knjižnici 8. lipnja

Svake subote u 10 sati za vas pripremamo pričaonicu i kreativnu radionicu u Zelenoj knjižnici Aquatike i Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ Karlovac!

Ovu subotu, 8. lipnja 2024., u 10 sati očekuje vas priča “Vidra koja se voljela držati za ruke” autorice Heidi Howarth.

Vidre se noću, dok spavaju, drže za ruke, kako se ne bi izgubile plutajući i ljuljuškajući se u vodi. Ujutro, kad se probude, krenu odmah na igranje – sve osim malenog Vida koji ne želi pustiti majčinu ruku jer se boji da će otplutati sve do mora! Kako je prevladao svoj strah, saznajte u ovoj divnoj priči, a odmah nakon priče slijede kreativne aktivnosti!

U sklopu zajedničkog projekta Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ Karlovac i Aquatike svake subote očekuje vas čitanje priče za djecu u prostoru Zelene knjižnice.

U ugodnom ambijentu, uživajte sa svojim najmlađima u čitanju priča te potaknite ljubav prema čitanju od malih nogu. Članarina za predškolsku djecu je besplatna u Zelenoj knjižnici.

Dođite u Aquatiku – slatkovodni akvarij Karlovac u Zelenu knjižnicu i potaknite ljubav prema čitanju kod djece te probudite njihovu kreativnost na našim radionicama.

Back To Top
Search