skip to Main Content

Proljeće u Karlovcu

Glazbeni nastupi svake subote u svibnju

U sklopu manifestacije “Proljeće u Karlovcu” u mjesecu svibnju organiziramo glazbene nastupe svaku subotu od 17 do 19 sati na šetnici uz Aquatiku.

Prvi u nizu je glazbeni nastup našeg poznatog virtuoza blues glazbe na usnoj harmonici – Tomislava Golubana i benda, i to u subotu

7. svibnja s početkom u 17 sati
uz šetnicu uz Aquatiku.

Dođite i uživajte u posebnom spoju blues glazbe, country i hrvatske tradicionalne glazbe u izvedbi usne harmonike, po kojoj je Tomislav poznat u svijetu.

Proljeće u Karlovcu

Tomislav je osvojio brojne nagrade za sviranje usne harmonike te za izniman doprinos glazbi u sviranju usne harmonike. Prvi je hrvatski predstavnik na svjetskom natjecanju blues-sastava u Memphisu, SAD (International Blues Challenge, 2009.). Aktivan je i u edukaciji mladih, osmislio je i realizirao zabavno-edukativni program “Usna harmonika u blues glazbi” koji prezentira učenicima osnovnih i srednjih škola diljem Hrvatske. Višestruki je dobitnik “Porina” i nagrade “Status”. Nastupao je u 20-ak različitih zemalja Europe i u SAD-u.

Stoga ne propustite priliku i nagradite se ovom posebnom glazbenom svirkom!

A donosimo vam i raspored nadolazećih ostalih glazbenih nastupa:

  • 14.5. glazbeni nastup benda “The Gigsons”
  • 21.5. glazbeni nastup benda “Red House Americana band”
  • 28.5. glazbeni nastup benda “Nipplesi”

Podsjetimo, u Aquatici smo pripremili edukativni program svake subote u travnju i svibnju od 11 do 12:30 sati na trgu Aquatike. Deatlje možete pronaći na našoj web stranici, a sva preostala proljetna događanja u gradu na 4 rijeke potražite na web stranici Turističke zajednice Grada Karlovca.

Uživajmo u Proljeću u Karlovcu uz raznovrsne edukativne radionice za najmlađe u jutarnjim terminima, a poslijepodne u glazbenim svirkama na otvorenom, uz šetnicu i obalu naše karlovačke ljepotice Korane.

Proljeće u Karlovcu

Podsjetimo, AQUATIKA je nastala u okviru projekta pod nazivom „SLATKOVODNI AKVARIJ I MUZEJ RIJEKA – KAQUARIUM“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013. u iznosu 36,2 mil. kn, a ukupna vrijednost projekta je 36,7 mil. kn.

Back To Top
Search