skip to Main Content

Radionica izrade licitara u sklopu ŠtrudlaFesta

U sklopu ovogodišnjeg 5. ŠtrudlaFesta organiziramo radionicu izrade licitara za djecu i sve zainteresirane u subotu 12. rujna 2020. u vremenu od 10 do 12h.

Izrada licitara je tradicionalna vještina koja potječe još iz srednjeg vijeka, a očuvana je i dan danas. Gđa Renata Prstec iz poznatog karlovačkog svjećarsko-medičarskog obrta Prstec pripremit će licitare u obliku ribica i srca, a djeca će ih moći ukrašavati po svojim željama i na kraju odnijeti kući kao lijepu uspomenu.

Ujedno će na prostoru trga Aquatike biti organizirana prodaja velikog izbora štrudli od Restorana Žganjer.

Stoga iskoristite subotu za druženje sa svojim najmlađima, neka se zabave i ujedno nauče ovu tradicionalnu vještinu izrade licitara, a naposljetku zaslade neodoljivim štrudlama!

Ove godine ŠtrudlaFest je organiziran na više lokacija u Karlovačkoj županiji. Stoga vas pozivamo na otkrivanje bogatog programa koji će obuhvaćati promotivne cijene i preko 60 okusa štrudle u 20-ak restorana u Tjednu štrudle Karlovačke županije, ali i sudjelovanje na raznim degustacijama, radionicama, promocijama ne samo u restoranima, nego i u muzejima i vinarijama.

Više detalja o svim aktivnostima i lokacijama u sklopu ŠtrudlaFesta možete pronaći na linku: https://www.strudlafest.com/.

Program možete preuzeti ovdje:

ŠtrudlaFest 2020. – program

Iskoristite ovaj Tjedan štrudle za uživanje u bogatom programu i isprobajte mnogobrojne vrste štrudli.

Vidimo se!

Back To Top
Search