skip to Main Content

IQM pass Visit Karlovac u AQUATICI

IQM pass Visit Karlovac nastavak je projekta IQM Destination Karlovac – upravljanje kvalitetom u destinaciji.

Kupovinom ove kartice posjetitelji ostvaruju popust u smještajnim objektima, atrakcijama, ugostiteljskim objektima, lokalnim proizvođačima, suvenirnicama, turističkim agencijama i ostalim dionicima u Karlovcu.

IQM pass Visit Karlovac je alat Doživi više, uštedi više! a omogućuje najsnažniji oblik umrežavanja ponude dionika u destinaciji, dodatnu promociju, isticanje kvalitete ponude dionika te upravljanje cijenom u destinaciji. Posebne promocije i popusti koji se ostvaruju putem IQM pass iznose i do 30%.

Kod gostiju ovaj način promocije destinacije potiče produljenje boravka i dodatni doživljaj u svim segmentima Karlovca, a dionike potiče  na izvrsnost. Osim toga, IQM Pass Visit Karlovac može biti idealan poklon vjernim gostima kao i poslovnim partnerima za koje želimo da dožive više od našeg grada, putem Loyalty programa.

KAKO IQM PASS FUNKCIONIRA?

IQM pass Visit Karlovac funkcionira online. Poveznice korisnici mogu pronaći na web stranici TZ grada Karlovca kao i web stranicama dionika u projektu. Korisnik može kupiti IQM pass za 1 ili više osoba, u trajanju od 1, 3, 7 i 14 dana. Po kupnji, gost dobiva svoj IQM pass na mail adresu, te ga treba pokazati pri rezervaciji ili u objektu partnera kod kojeg želi ostvariti popust.

U Aquatici ostvarujete popust od 20% na cijene ulaznica za akvarij i 10% na kupovinu unikatnih suvenira, čijom kupovinom se potiče rad malih obrtnika, umjetnika, domaćih radinosti i OPG-ova naše županije.

IQM pass Visit Karlovac aktivnost je koji je u potpunosti financirana od strane Feel IQM d.o.o.. Đurđica Šimičić, Anamarija Cicarelli, Pero Matić osmislili su koncept sukladan potrebama destinacija, a nastavak je projekta integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji – IQM Destination KARLOVAC. Putem IQM Pass-a osmišljavaju se razne ideje i razlozi dolaska u Karlovac, poput Trip plannera. Prijedlozi su segmentirani i prilagođeni gostima koji će posjetiti Karlovac.

IQM Pass projekt je koji se implementira na nacionalnom nivou; Visit Lošinj, Visit Vodice, Lika destination, Visit Karlovac, Visit Golden Slavonia.

Ponudu IQM pass Visit Karlovac možete istražiti na poveznici OVDJE.

Back To Top
Search