skip to Main Content

Suvenirnica Aquatike i Gradskog muzeja na Danima piva

Na predstojećoj manifestaciji Dani piva 27.8.-31.8.2021. g., gradske ustanove Aquatika- slatkovodni akvarij Karlovac i Gradski muzej Karlovac posjetiteljima manifestacije predstavit će zajedničku suvenirnicu u kojoj će se prodavati suveniri s motivima Dana piva ali i prigodni suveniri grada Karlovca. Suvenirnica će se nalaziti na Šetalištu dr. Franje Tuđmana i radit će svaki dan od 18 do 24 sata.

Obje ustanove uspješno surađuju s lokalnim proizvođačima suvenira, umjetnicima, obrtnicima i kreativcima, koji neumorno stvaraju raznolike predmete koji će kasnije posjetitelje našega grada podsjećati na Karlovac i na našu najpoznatiju pivsku manifestaciju.

Osim neizbježnih krigli, magnetića, šalica, popusta na ulaznice za Aquatiku 20% i ostalih suvenira s motivima Dana piva, u ponudi je i posebna festivalska majica koju je za Aquatiku osmislila nezavisna karlovačka umjetnica i kreativka Anđela Žapčić (umjetničkog imena Tally Rayne Adams). Oslikavala je murale, autorski realizirala različite umjetničke projekte i pokrenula karlovačku umjetničku platformu F12, a za ovogodišnje Dane piva osmislila motiv festivalske majice koja će se u ograničenim količinama prodavati na manifestaciji po cijeni od 60 kuna.

Gradski muzej Karlovac ponudit će suvenire s motivom grada Karlovca, festivalsku kriglu i suvenire s motivom poznatog muzejskog predmeta i omiljenog karlovačkog prijevoznog sredstva – bicikla koje je u suradnji s Gradskim muzejem Karlovac dizajnirao poznati karlovački modni dizajner Igor Dobranić.

Posjetite ovu jedinstvenu suvenirnicu na Danima piva i kupite originalne karlovačke suvenire te na taj način potaknite lokalne umjetnike i obrtnike!

 

KONTAKT ZA MEDIJE:

Ivana Kaleb Vuletić, dipl.oec.
voditeljica Službe za marketing

Back To Top
Search