skip to Main Content

Veliki izbor unikatnih božićnih suvenira

Za nadolazeće blagdane zajedno sa našim lokalnim dobavljačima pripremili smo veliki izbor unikatnih božićnih suvenira koji mogu poslužiti kao idealan poklon za najdraže osobe.

Svi naši lokalni dobavljači su s puno ljubavi i truda izradili ove divne proizvode koji će zasigurno razveseliti svakoga i ujedno uljepšati svaki dom.

Treba posebno istaknuti da kupovinom ovih proizvoda potičete rad lokalnih obrtnika, OPG-ova, domaćih radinosti i umjetnika kojima je ove iznimno izazovne godine svaka pomoć itekako potrebna. Stoga kupujmo lokalno!

Razveselite sebe i svoje najdraže originalnim umjetničkim poklonima, dok pri tome činite dobro djelo. I naposljetku iskoristite popust od 20% na ulaznice koje možete pokloniti dragoj osobi, jer stvaranje lijepih uspomena je najljepši poklon koji obogaćuje naš duh i tijelo.

Budimo odgovorni i uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka, zaštitimo sebe i svoje najdraže, a opet doživimo blagdansku atmosferu i s obitelji uživajmo u nadolazećim blagdanima.

Back To Top
Search