skip to Main Content

Advent u Aquatici

I ove godine Aquatika je odlučila napraviti program „Advent u Aquatici“.

Upravo zbog ovakve epidemiološke situacije, smatramo da je neophodno ljudima vratiti volju i želju za blagdanskom čarolijom, jer nam je svima ove godine to zaista potrebno. Naravno uz poštivanje svih mjera i preporuka Stožera civilne zaštite i HZJZ-a, jer je na prvom mjestu zaštita posjetitelja i zaposlenika akvarija.

Doživite čaroliju Adventa u Aquatici od 29.11. do 24.12.2020.!

U Aquatici smo pripremili nekoliko iznenađenja i pogodnosti za sve svoje posjetitelje, a radi se o sljedećem:

  • popust od 20% na ulaznice za akvarij za vrijeme trajanja Adventa (od 29.11. do 24.12.2020.)
  • izložba fotografija Ivice Lajtnera “Puž – forma i struktura” u sklopu razgleda akvarija
  • veliki izbor domaćih unikatnih božićnih suvenira, napravljenih s ljubavlju od lokalnih obrtnika i umjetnika, čijom se kupovinom potiče lokalno gospodarstvo (a upravo je njima posebno ove godine svaka pomoć itekako potrebna)
  • božićna priča na trgu Aquatike, koja daje čaroliju blagdanskog ugođaja kao pravi foto kutak za dijeljenje na društvenim mrežama
  • nagradni natječaji na Facebook profilu Aquatike gdje ćete moći osvojiti atraktivne nagrade!

Budimo odgovorni i uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka, zaštitimo sebe i svoje najdraže, a opet doživimo blagdansku atmosferu i s obitelji uživajmo u prekrasno uređenom akvarijskom trgu i naravno u posjetu tajanstvenom slatkovodnom svijetu hrvatskih rijeka i jezera.

Također razveselite sebe i svoje najdraže originalnim umjetničkim poklonima, dok pri tome činite dobro djelo potičući lokalne obrtnike, OPG-ove i domaće radinosti kupovinom njihovih proizvoda u suvenirnici Aquatike. I naposljetku iskoristite popust od 20% na ulaznice koje možete pokloniti dragoj osobi, jer stvaranje lijepih uspomena je najljepši poklon koji obogaćuje naš duh i tijelo.

Dođite i posjetite Advent u Aquatici te uživajte u blagdanskoj čaroliji i stvaranju nezaboravnih uspomena!

Back To Top
Search