skip to Main Content

Zvjezdano ljeto u Aquatici

Zvjezdano ljeto u Aquatici 2023

U sklopu gradske manifestacije Zvjezdano ljeto, koja traje tri tjedna povodom rođendana grada Karlovca, sve naše sugrađane i brojne posjetitelje očekuje bogat program.

Sve počinje Ivanjskim krijesom 23. lipnja na obali rijeke Kupe u centru grada, a u naredna tri tjedna očekuju vas mnogobrojni koncerti, predstave, sportsko rekreativne animacije, radionice, a tu je i nezaobilazni Međunarodni festival folklora i gastro ponuda Okusi svijeta. Zaista bogat i raznolik program, a detalje o programu Zvjezdanog ljeta pronađite na linku.

Aquatika sudjeluje u Zvjezdanom ljetu sa Danima otvorenih vrata 13. srpnja, u vremenu od 9 do 19 sati. Poklanjamo besplatan ulaz u jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj svim našim sugrađanima i posjetiteljima. Uz besplatan ulaz očekuju vas naši vodiči, koji će vam ukratko dočarati sve tajne slatkovodnog svijeta uz priču o rijeci, od njezina izvora do ušća. Naravno mislimo i na one najmlađe te upravo za njih organiziramo animaciju na trgu Aquatike u vremenu od 9 do 12 sati i poslije opet od 16 do 19 sati. Očekuje vas zabavna igra pecanja patkica, zona s kinetičkim pijeskom, kao i mala likovna kolonija na trgu Aquatike. U sklopu likovne kolonije naši mali umjetnici moći će crtati i bojati likovne crteže akademskog slikara Alfreda Krupe, s kojim smo osmislili likovnu mapu za odrasle i za djecu. Na taj način potičemo kreativnost djece uz okvire renomiranog slikara.

Kroz edukativnu zabavu i veselje, približit ćemo vam cijelo bogatstvo slatkovodnih ekosustava sa mnogobrojnim zanimljivosti o našim vrstama riba!

Dođite u grad susreta i grad na četiri rijeke te zabavite se s nama!

Back To Top
Search