skip to Main Content

Suvenirnica Aquatike i Muzeja grada Karlovca na Danima piva od 25. do 29. kolovoza 2023.

Najveća pivska manifestacija u Hrvatskoj održat će se od 25. do 29. kolovoza, a sve Karlovčane i naše goste očekuju brojni izvođači, vrhunsko pivo i bogata gastronomska ponuda uz odličnu zabavu.

Na predstojećoj manifestaciji Dani piva gradske ustanove Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac i Muzeji grada Karlovca ponovno će posjetiteljima manifestacije predstaviti zajedničku suvenirnicu u kojoj će se prodavati suveniri s motivima Dana piva, ali i prigodni suveniri s motivima Karlovačkog piva i grada Karlovca. Suvenirnica će biti smještena kao I prethodnih godina na Šetalištu dr. Franje Tuđmana i radit će svaki dan trajanja Dana piva od 18 do 24 sata.

Obje ustanove uspješno surađuju s lokalnim proizvođačima suvenira, umjetnicima, obrtnicima i kreativcima, koji neumorno stvaraju raznolike predmete koje će kasnije posjetitelje našega grada podsjećati na Karlovac i na našu najpoznatiju pivsku manifestaciju.

 

Ove godine Aquatika nastavlja suradnju s Karlovačkom pivovarom u vidu ponude retro suvenira. U ponudi su majice, pregače, platnene torbe I upaljači s motivima karlovačkih Dana piva. Količine su ograničene, a cijene pristupačne, tako da će svaki ljubitelj Dana piva moći kući ponijeti podsjetnik na ovu omiljenu karlovačku manifestaciju.

Ovaj dizajn djelo je ruku nezavisne karlovačke umjetnice i kreativke Anđela Žapčić (umjetničkog imena Tally Rayne Adams). Podsjetimo, oslikavala je murale, autorski realizirala različite umjetničke projekte i pokrenula karlovačku umjetničku platformu F12, a za ovu manifestaciju osmislila je poseban retro motiv karlovačkih Dana piva koji možete pronaći na ovim suvenirima.

 

Muzeji grada Karlovca ponudit će suvenire s prepoznatljivim motivom “Zlatke” te s motivom poznatog muzejskog predmeta i omiljenog karlovačkog prijevoznog sredstva – bicikla.

 

Deatljan program Dana piva možete pronaći na ovom linku https://danipiva.net/program/.

Posjetite ovu jedinstvenu suvenirnicu na Danima piva i kupite originalne karlovačke suvenire te na taj način potaknite lokalne umjetnike!

Back To Top
Search