skip to Main Content

Posebne ponude i akcije

Ovdje možete pronaći posebne akcije osmišljene za naše posjetitelje kako bismo im omogućili razlog više da nas posjete i dobiju izvrsnu uslugu. To je većinom popust na ulaznice u određenom vremenskom periodu, određene pogodnosti kod drugih partnera Ustanove i slično.

Trenutno imamo aktualne ove pogodnosti:

 1. IQM pass Visit Karlovac
  Kupovinom ove kartice posjetitelji ostvaruju popust u smještajnim objektima, atrakcijama, ugostiteljskim objektima, lokalnim proizvođačima, suvenirnicama, turističkim agencijama i ostalim dionicima u Karlovcu. Korisnik može kupiti IQM pass za 1 ili više osoba, u trajanju od 1, 3, 7 i 14 dana. Po kupnji, gost dobiva svoj IQM pass na mail adresu, te ga treba pokazati pri rezervaciji ili u objektu partnera kod kojeg želi ostvariti popust.U Aquatici ostvarujete popust od 20% na cijene ulaznica za akvarij i 10% na kupovinu unikatnih suvenira, čijom kupovinom se potiče rad malih obrtnika, umjetnika, domaćih radinosti i OPG-ova naše županije.Više detalja možete pronaći na ovdje.
 1. „In medias res“ aplikacija Karlovačke županije
  Ovom virtualnom karticom posjetitelji ostvaruju popuste u čak 231 partneru iz turističko-ugostiteljskog sektora s područja Karlovačke županije. Radi se o mobilnoj aplikaciji “In medias res” koju trebate skinuti na pametni mobitel i tako ostvariti brojne pogodnosti od popusta na izlete, ulaznica za muzeje, do smještaja i restorana.U Aquatici možete ostvariti popust od 20% na ulaznice za akvarij i 10% popusta na suvenire.Više detalja možete pronaći na ovdje.
 1. Promotivna akcija Ministarstva turizma i sporta i HTZ-a „Tjedan odmora vrijedan“
  Tjedan odmora vrijedan je promotivna akcija kojom se u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći upola cijene sve turističke proizvode od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.Aquatika nudi 50% popusta na sve vrste individualnih ulaznica u ovome promotivnom tjednu od 16. do 25. listopada 2020.Također ćemo organizirati svaki dan besplatno stručno vođenje u 11h za vrijeme trajanja ove promotivne akcije.Osim toga, omogućujemo i popust na određene suvenire u sklopu naše suvenirnice.Više detalja možete pronaći ovdje.
 1. Popust na suvenire tijekom Tjedna dobavljača u suvenirnici Aquatika
  Svaki tjedan Aquatika nudi popust od 20% na posebno označene jedinstvene suvenire naših lokalnih dobavljača. Svi naši proizvodi ručno su izrađeni od prirodnih materijala (drvo, kamen, keramika, staklo) i rađeni su s puno ljubavi. Veliki je izbor ukrasnih predmeta, nakita, magneta, šalica i tanjura, majica, knjiga, bojanki, torbi i novčanika, jastuka i dječjih igračaka i još mnogo toga. Pronađite nešto za sebe ili kao poklon svojim najmilijima. Za više detalja posjetite našu Facebook stranicu Aquatika caffe bar i suvenirnica.

Prijava na Aquatika Newsletter

Informirajte se o najnovijim događanjima iz naše ustanove.

Treba Vam više informacija prije posjeta?

Back To Top
×Close search
Search