skip to Main Content

Posebne ponude i akcije

Ovdje možete pronaći posebne akcije osmišljene za naše posjetitelje kako bismo im omogućili razlog više da nas posjete i dobiju izvrsnu uslugu. To je većinom popust na ulaznice u određenom vremenskom periodu, određene pogodnosti kod drugih partnera Ustanove i slično.

Trenutno imamo aktualne ove pogodnosti:

 1. IQM pass Visit Karlovac
  Kupovinom ove kartice posjetitelji ostvaruju popust u smještajnim objektima, atrakcijama, ugostiteljskim objektima, lokalnim proizvođačima, suvenirnicama, turističkim agencijama i ostalim dionicima u Karlovcu. Korisnik može kupiti IQM pass za 1 ili više osoba, u trajanju od 1, 3, 7 i 14 dana. Po kupnji, gost dobiva svoj IQM pass na mail adresu, te ga treba pokazati pri rezervaciji ili u objektu partnera kod kojeg želi ostvariti popust.U Aquatici ostvarujete popust od 20% na cijene ulaznica za akvarij i 10% na kupovinu unikatnih suvenira, čijom kupovinom se potiče rad malih obrtnika, umjetnika, domaćih radinosti i OPG-ova naše županije.Više detalja možete pronaći ovdje.
 1. „In medias res“ aplikacija Karlovačke županije
  Ovom virtualnom karticom posjetitelji ostvaruju popuste u čak 231 partneru iz turističko-ugostiteljskog sektora s područja Karlovačke županije. Radi se o mobilnoj aplikaciji “In medias res” koju trebate skinuti na pametni mobitel i tako ostvariti brojne pogodnosti od popusta na izlete, ulaznica za muzeje, do smještaja i restorana.U Aquatici možete ostvariti popust od 20% na ulaznice za akvarij i 10% popusta na suvenire. Više detalja možete pronaći ovdje.
 1. E-dječja kartica Mudrica
  Mudrica je novi projekt Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a riječ je o aplikaciji za mobilne uređaje (iOS i Android) koja je namijenjena roditeljima, a čije korištenje omogućava pogodnosti ili popuste na proizvode ili usluge s dogovorenim partnerima, u suradnji s javnim i privatnim sektorom.

  U Aquatici je provedba ovog projekta zamišljena kao pogodnost za obitelji s više djece. Uz kupljenu obiteljsku ulaznicu, omogućen je besplatan ulaz za svu djecu iz jedne obitelji, neovisno o broju djece te obitelji.

  Više detalja možete pronaći ovdje.

 1. Promotivna akcija Ministarstva turizma i sporta i HTZ-a “Mjesec hrvatskog turizma”
  Mjesec hrvatskog turizma je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u od 1.10.2021. do 31.10.2021. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede.

  Cilj je projekta poticanje domaćeg turizma i povećanje turističkog prometa u postsezoni.Aquatika omogućuje za vikend 23. i 24. listopada popust od 50% na ulaznice za akvarij. A naredni tjedan od 25. do 31. listopada Aquatika omogućuje popust od 35% na sve vrste ulaznica. Više detalja možete pronaći ovdje.

Back To Top
Search